Uw apotheker(s):

Mw. J. Haeser-Hartogsveld, Mw. C. Bruggeling-Snel

Tel: 078 617 37 00

apotheek.crabbehof@ezorg.nl

Services

 

Bezorgservice
Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Met onze bezorgservice garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

Bezorgtijden: dagelijks van 10.00 tot 19.30 uur.

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 078 617 37 00 of apotheek.crabbehof@ezorg.nl.

Wij bezorgen alleen receptgeneesmiddelen, verbandmiddelen,  incontinentiemateriaal, enzovoorts thuis. Als u zelfzorgproducten thuisbezorgd wilt hebben doen wij dit alleen in combinatie met een receptgeneesmiddel. Bezorging van alleen een zelfzorgproduct doen wij niet. Heeft u hier problemen mee, dan kunt u contact met ons opnemen om naar een oplossing te zoeken.

Gratis inloopspreekuur 
Iedere donderdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur kunt u voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker tijdens het gratis inloopspreekuur.  

Servicedag
Op donderdag 10 maart en 17 maart 2016 doen wij in apotheek Crabbehof mee aan de Nationale Cholesteroldag.