Uw apotheker(s):

Mw. J. Haeser-Hartogsveld, Mw. C. Bruggeling-Snel

Tel: 078 617 37 00

apotheek.crabbehof@ezorg.nl

De herhaalservice

 

De herhaalservice is een dienst waarbij u voor (een deel van) uw medicatie geen herhaalrecepten meer hoeft aan te vragen bij uw huisarts, de apotheek doet dit voor u. De huisarts stuurt vervolgens het recept naar de apotheek en wij maken uw medicijnen klaar. Ongeveer 2 weken voordat uw medicijnen op zijn, krijgt u van ons een e-mail dat uw nieuwe voorraad voor u klaar staat. U kunt dan zelf bepalen wanneer u deze medicijnen ophaalt. De medicijnen kunnen ook desgewenst bij u thuis worden bezorgd.

De herhaalservice is er alleen voor medicijnen die u chronisch gebruikt. Voor medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen (medicijnen die u niet chronisch gebruikt) verandert er niets. U kunt op dezelfde manier de herhalingen bij uw arts aanvragen zoals u dat nu ook doet.

Gemak
U hoeft zelf niet bij te houden wanneer uw voorraad bijna op is. Daarnaast zorgen wij voor het herhalingsrecept bij uw arts.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie, haal dan in de apotheek onze folder ‘Gemak van de herhaalservice’. In deze folder kunt u ook een aanmeldformulier vinden dat u bij ons kunt inleveren. Met vragen kunt u terecht aan de balie of telefonisch.

Gratis
Aan de herhaalservice zijn geen kosten verbonden.  

Aanmelden?
Klik hier voor het aanmeldformulier of gebruik het aanmeldformulier uit de folder.

Heeft u zich aangemeld voor de herhaalservice? Dan nemen wij voor de eerste levering altijd nog even contact met u op (per e-mail). Zo weet u of uw aanvraag is goedgekeurd of niet. Een groot deel van de huisartsen in Dordrecht werkt mee aan onze herhaalservice. Er zijn er echter een aantal die dit (nog) niet doen. Mocht u bij een huisarts zitten die niet mee werkt dan laten we dit uiteraard aan u weten.